Om Cillas Trädgård

Cillas Trädgård Trosa

Cillas Trädgård Rådgivning & Design Trosa Sörmland ägs och drivs av Cecilia Mårtenson. Företaget innehar F-Skattsedel.

Företaget erbjuder trädgårdrådgivning och trädgårdsdesign till privatpersoner och företag. Även tjänster som beskärning av prydnadsbuskar och mindre fruktträd. Viss skötsel, ex vår- och höststädning av rabatter. Trädgårdsstyling inför fest eller husförsäljning. 

www.cillastradgard.se Trädgårdsdesign Tema för umgänge med möjlighet till via

Min ambition

Min design skall inbjuda till att vilja umgås och koppla av i trädgården

under alla årstider. Att nyttja trädgårdens hela potential genom att skapa rumslighet och bra funktioner är mitt signum. 


Ambitionen är att trädgården skall bidra till en en biologisk mångfald. Det skapar jag genom att arbeta med färg, form, doft och rätt växt och markmaterial.

Om mig och min drivkraft 

Jag är diplomerad Trädgårdsarkitekt och Trädgårdsdesigner vid Trädgårdsakademin i Ängelholm.

Mitt Intresse för odling har gjort att jag även utbildat mig till biodynamisk trädgårdsmästare vid Skillebyholm i Järna.

Den perfekta kombon för trädgårdsplanering.

Jag bor med min familj i idylliska Trosa och har en liten trädgård där jag odlar grönsaker och perenner. Jag provodlar en hel del - Ett bra sätt att lära känna växt materialen som jag sedan kan rekommendera.

Fotografering av växter och trädgårdar gillar jag skarpt. Alla fotografier på min hemsida och instagram är mina egna. 

För mig är det viktigt att lära känna platsen som våra samtal skall handla om innan jag föreslår växter och material, så att de passar miljön och blir hållbart för många år framöver.

I min design tar jag hänsyn till husets karaktär och platsens förutsättningar. En viktig aspekt är hur trädgården upplevs inifrån huset. Detta i kombination med Era önskemål och behov blir Er drömträdgård att njuta av. 

Min drivkraft är att trädgården skall vara till glädje året om. En vacker gestaltning som varvas med ätbart både för människa och djur.

I trädgården skall man kunna följa årstiderna genom att blommor, buskar och träd byter skepnad färg och form. Det ger en levande trädgård att glädjas åt och vara stolt över.

Tycker du att detta låter intressant kontakta mig så kan jag berätta mer om vad jag kan göra för er trädgård.
Med min inspiration och kunskap kommer trädgården att kännas välkomnande, ombonad och estetiskt vacker.
Ring 076-050 94 73 så bokar vi in ett besök. Jag ser fram emot att träffa både er och er trädgård.

Copyright Ⓒ All Rights Reserved